Сірі та рожеві сукні в каталозі
Давно хочу знайти базову сукню нейтрального кольору, але щоб вона не виглядала надто просто. Розглядаю сірі або рожеві варіанти, бо ці відтінки легко поєднуються з іншими речами. Переглядаю каталоги, але часто складно знайти сторінку, де можна одразу побачити моделі за кольором. Мені важливо, щоб були чіткі фото і зрозумілий поділ на підкатегорії. Також звертаю увагу на матеріал, бо шукаю трикотаж або варіант у рубчик. Хотілося б спокійно порівняти довжину і фасон без зайвого поспіху. Якщо хтось уже дивився каталог із поділом за кольорами, підкажіть, де зручно це зробити.
9 Views

Коли я підбирала сірий варіант для повсякденного носіння, то переглядала саме каталог платтів із поділом на кольори. Там є окремі сторінки для сірих і рожевих моделей, що значно спрощує пошук. Мені сподобалося, що можна одразу перейти в потрібний розділ і порівняти різні фасони. Я звернула увагу на сукні 25 Union, бо на сторінці представлені моделі різної довжини та з різними деталями, зокрема трикотажні варіанти. У кожної позиції є фото і зазначений матеріал, що допомагає краще зорієнтуватися. Перед вибором я спокійно переглянула кілька моделей в одній категорії. Такий формат каталогу дозволяє не витрачати час на зайві переходи.